معماری
خانه / وقت سفارت آمریکا در دبی

وقت سفارت آمریکا در دبی

وقت سفارت آمریکا در دبی

اصلی ترین کنسولگری ایالت متحده امریکا برای مراجعه متقاضیان ایرانی، شهر دبی امارات است. حجم متقاضیانی که این کنسولگری می پذیرد بسیار بیشتر از سایر کنسولگری هاست و به همین دلیل معمولا امکان تعیین وقت فوری از این کنسولگری وجود دارد، با این وجود بهتر است متقاضیان از چندین ماه قبل از سفر، به خصوص در فصول شلوغی سفارت مانند تابستان، تعطیلات ژانویه و عیدنوروز، اقدام به تعیین وقت سفارت آمریکا نمایند.

‌ این کنسولگری در ناحیه بر دبی Bur Dubai واقع شده و چندین هتل در نزدیکی آن قرار دارد. توجه داشته باشید که کلیه متقاضیان، صرف نظر از سن، باید شخصا در مصاحبه حضور داشته باشند. این کنسولگری تسهیلاتی را جهت تاریخ وقت مصاحبه و نیز عدم مراجعه حضوری در اختیار افراد مقیم امارات قرار می دهد. یکی از امتیازات این کنسولگری امکان پیکاپ پاسپورت است؛ بدین معنا که پس از انجام مصاحبه، نیازی به مراجعه مجدد شخص متقاضی نیست. سفارت آمریکا گذرنامه را در اختیار فرد متقاضی می گذارد تا به ایران بازگردد و سپس آن را توسط فردی مطمئن جهت صدور ویزا به سفارت آمریکا تحویل دهد.افسرهای صدور ویزای این کنسولگری به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی مسلط هستند.

پیکاپ پاسپورت آمریکا در دبی

طبق قانون سفارت برای پیکاپ پاسپورت هایی که در سال ۲۰۱۳ مصاحبه شده و ویزای آنها مورد تایید جهت صدور واقع شده اند، EMPOST  دبی برای تحویل پاسپورت به سفارت مشخص شده است. معمولا نیازی به الصاق مدارک در این مرحله نیست هرچند توصیه می شود نسخه ی برگه زرد و فرم DS 160مسافران تحویل داده شود.  در صورتی که تاریخ مصاحبه به پیش از سال ۲۰۱۳ باشد، ارسال برگه زرد به همراه پاسپورت الزامی است. این پاسپورت ها باید به جای تحویل به EMPOST  به منشی سفارت تحویل داده شوند. مدت زمان آماده شدن پرونده ها بین ۱ تا ۲ هفته کاری متغیر است .

مدت زمان آماده شدن پرونده ها بین ۱ تا ۲ هفته کاری متغیر است .

پیکاپ ویزا آمریکا در دبی

هر شخص پس از اتمام مصاحبه با سفارت آمریکا ممکن است موفق به اخذ یکی از برگه های زیر شود :
• برگه سفید :
نشان دهنده این است که فرد در همان روز مصاحبه reject شده است.
• برگه زرد :
احتمال ویزا دهی حدود ۷۰ % است . در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید .سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند.
• برگه صورتی :
احتمال ویزا دهی ۹۵ % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.

دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر ( حد اکثر ۱ ماه پس از تاریخ مصاحبه ) برای پیکاپ اقدام کنند. البته فرصتی ۹۰ روزه به این افراد داده می شود . در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد. همین زمان برای دارندگان برگه زرد پس از CLEARANCE لحاظ شده است. در این مرحله مسافر باید حضورا برای تحویل پاسپورت به سفارت مراجعه کند و یا از طریق شرکت های مربوطه اقدام به پیکاپ کند.

پیکاپ پاسپورت آمریکا در دوبی به دو دسته تقسیم می شود :
۱٫ پیکاپ پاسپورت برای مسافرینی که مصاحبه آنها قبل از سال ۲۰۱۳ می باشد.پاسپورت این دسته از مسافرین مستقیما به منشی سفارت تحویل می شود.
۲٫ پیکاپ پاسپورت برای مسافرینی که مصاحبه آنها از آغاز سال ۲۰۱۳ به بعد می باشد. این دسته از پاسپورتها به امپوست تحویل می شود.

مدارک مورد نیاز :

مدارک لازم برای پیکاپ آمریکا در دوبی مستقیما به نوع ویزای درخواستی مرتبط می باشد :
۱٫ ویزای B1 , B2 :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
– برای ویزای B1 ارسال دعوت نامه کنگره نیز توصیه می شود.

۲٫ ویزای F1 , F2 :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
• کپی برگهI-20
• کپی I-901
• کپی برگه ADMISSION LETTER
• ایمیل LATE ARRIVAL ( در صورت لزوم )

۳٫ ویزای J1 , J2 :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
• کپی برگه DS-2019 یا DS-7002
• کپی I-901

۴٫ ویزای M1 , M2 :
• مدارک مشابه با ویزای F1 , F2

۵٫ ویزای I :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
• کپی PRESS ID که کارفرما صادر کرده است .
• نامه کارفرما که مدت اقامت , دلیل سفر و موقت یا دائم بودن همکاری را شرح داده است.

۶٫ ویزای H1-B :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
• کپی برگه I-129
• کپی برگه I-797 A
• PETITION NUMBER
• دعوت نامه شغلی

۷٫ ویزای E :
• اصل پاسپورت
• برگه زرد یا صورتی
• وکالت نامه
• برگه تائیدیه قرار ملاقات ( APPOINTMENT CONFIRMATION )
• کپی برگه I-94