سه شنبه , دی ۲۸ ۱۳۹۵
معماری

وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

متقاضیان ویزای آمریکا و مسافران به آمریکا میبایست جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا، اقدام به گرفتن وقت سفارت آمریکا نمایند.

در صورتی که قصد سفر به آمریکا را دارید، می توانید از طریق ما برای گرفتن ویزای تضمینی آمریکا اقدام کنید.

مانند سایر ویزاهایی که توسط ما اخذ می گردند، ویزای توریستی آمریکا برای شما به صورت کاملا تضمینی دریافت می گردد.

پروسه دریافت ویزای شما از زمان شروع تا زمان تائیدیه سفارت، حد اکثر ۳ ماه طول خواهد کشید.

اگر مایل به دریافت ویزای آمریکا بودید، با ما تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۲۲۰۲۰۱۸۸

tourism-usa

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی آمریکا

جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می توانید مدارک مورد نیاز را در لیست زیر مشاهده نمائید :

۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:

≡ دیدار از اقوام و بستگان

≡ معالجه پزشکی و درمان

≡ بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

≡ شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

≡ شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا

۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر

۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.

۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود

۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی

۶- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت

۷-  ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.

≡ وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

≡ مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

≡ وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین

≡ وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

≡ وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

≡ وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

≡ وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

 ۸-  ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود

مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا

  • تعیین نوع ویزای مورد نیاز برای سفر به ایالات متحده
  • تکمیل فرم درخواست آنلاین ویزا یعنی فرم DS-160.

DS-160 یک فرم آنلاین دولت ایالات متحده است که تکمیل آن تنها در نشانی زیر صورت می‌گیرد:

https://ceac.state.gov/CEAC

آپلود عکس یکی از مراحل تکمیل فرم سفارت می باشد. عکس ارائه شده باید طبق مشخصات اعلام شده از سوی سفارت باشد.( عکس رنگی ۵ سانتی‌متر × ۵ سانتی‌متر )یا (۲ اینچ × ۲ اینچ) که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.

http://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos/digital-image-requirements.html

  • ترجمه مدارک جهت ارائه به سفارت
  • انجام مراحل زیر جهت زمان‌بندی قرار مصاحبه با بخش کنسولی:

a-ایجاد یک حساب کاربری

b-ثبت شماره تأیید DS-160 مربوط به هر یک از متقاضیان درخواست ویزای آمریکا

c-تکمیل فرآیند برگشت مدارک

d-پرداخت هزینه(های) درخواست ویزا‌های غیرمهاجرتی (MRV)

شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.

≡ داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا

≡ ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر

≡ ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی

شانس اخذ اقامت توریستی آمریکا

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی آمریکا نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور آمریکا است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور آمریکا برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور آمریکا همانندکشور انگلستان می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور آمریکا، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور آمریکا از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

همچنین اطلاعات بیشتر در مورد وقت سفارت و ویزای آمریکا را در سایت وقت سفارت آمریکا مطالعه کنید.

تلفن های تماس: ۲۲۰۲۰۱۸۸

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *